Sponsor By

Pemahaman Mengenai Seksual Wanita Yang Ramai Lelaki Tidak Tahu!


Pemahaman Tentang Seksual Wanita Yang Kebanyakan Lelaki Tidak Tahu - Jika anda ingin menjadi lelaki yang lebih baik daripada kebanyakan lelaki tentang kepuasan seksual wanita, anda perlu memahami perkara-perkara yang kebanyakan lelaki tidak tahu.

Anda perlu tahu apa yang diinginkan wanita di dalam bilik tidur. Artikel ini akan menjelaskan apa yang wanita mahu dan bagaimana untuk mempunyai hubungan seks yang lebih baik …

1. Wanita Menyukai Suasana Yang Romantik

Romantik adalah cara sosial yang boleh diterima bagi wanita untuk meluahkan seksualiti mereka kepada umum atau dalam senario yang bukan-seksual.Sebab itulah mengapa membawa wanita anda keluar untuk makan malam (dan berkongsi perbualan yang menarik) atau memasak bagi wanita anda di rumah dan makan dengan cahaya lilin sentiasa membawa kepada seks … ia sangat romantik dan wanita suka romantik.

Membawa wanita anda keluar untuk makan malam atau memasak untuknya selama sekurang-kurangnya sekali seminggu dan dia akan mahukan lebih seks. Hanya pastikan anda mempunyai perbualan yang menarik ketika makan makan kerana perbualan seperti
foreplay untuk wanita.

2. Seksual Wanita Berbentuk Penyerahan

Hakikatnya seksual wanita adalah seksual yang berbentuk penyerahan yang bermaksud mereka tidak mahu menjadi ketua di dalam bilik tidur. Anda tahu apa maksudnya kan?

Ya, anda memahaminya…

Jika anda ingin memberi wanita anda SEKS YANG LEBIH BAIK – anda perlu menjadi ketua. Anda perlu mengarahkan tembakan dan membawanya melalui pengalaman seksual keseluruhan. Kebanyakan lelaki tidak memahami dan itulah sebab utama mengapa mereka kecundang di atas katil.

3. Perkara Antara Telinganya sangat Kritikal

Perkara di antara telinga beliau sudah tentu otaknya.Dan jika anda mahu memberi wanita anda seks yang lebih baik, anda perlu melakukan apa yang kebanyakan lelaki gagal untuk lakukannya di dalam bilik tidur – anda perlu untuk merangsang fikirannya.Di dalam bilik tidur, anda lakukan dengan PERBUALAN KOTOR. Jika anda ingin memberi wanita anda hubungan seks dengan cemerlang dan baik, anda perlu bercakap kotor. Tidak ada cara yang lain.

4. Jangan Hanya Memikirkan Tentang Kelentitnya

Sesetengah lelaki tidak boleh membuat wanita mereka klimaks (mereka tidak tahu bagaimana atau tidak peduli). Kebanyakan lelaki hanya memikirkan tentang kelentitnya dan oleh itu, mereka hanya memberi tumpuan kepada klitoris wanita untuk membutkan mereka orgasm. Mereka tidak akan memberikan wanita mereka teknik yang berubah-ubah, mega seks yang sebenar.

Untuk memberi wanita anda menggunakan teknik yang berbeza, mega seks yang sebenar (teknik yang tidak pernah membuatkan dia penat atau bosan), anda perlu memberinya mengalami orgasm faraj.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sponsor by